HIT FAR JAG IMORGON

Håller för tillfället på att packa resväskan inför Tjeckiens huvudstad Prag!
Där väntar massvis med shopping, god mat och sevärdigheter. Det blir kul trots att väderet inte är på topp.
 
 
/alice

SKÄRTORSDAG

Idag är skärtorsdag vilket innebär lov!
Dock var vi tvugna att gå heldag men det gjorde inte så mycket då påskäggs jakten var dagens underhållning haha och det slutade upp med att Monika och Emma faktiskt hittade ett ägg!!
 
Efter skolan drog jag och Madde till Tomtebo, därefter mötte jag min syster på stan och köpte en efterlängtad pressent till henne och lite fika. Hittade även en fin kofta och mobilskal till mig själv. Nu ikväll satsar jag på en lugn myskväll! 
 
 
/alice

BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG

Massa bilder från överraskningsfesten till Monika i lördags!
 
 
/madde
 

TIDSINSTÄLLT

Snart lov igen! Skööönt!
Måste bara göra bort en del pluggande innan dess. Ikväll väntar samhällskunskapen som vi sedan har prov i. Ändå höll jag och Amelie mest på med webbkameran idag..
 
 
/alice

JAG ÄR 16 ÅR, JAG ÄR PLATSEN DEM ALDRIG UPPTÄCKTE

Åh jag och Alice planerar att fara och se Håkan Hellström igen nu i sommar! Han har ju släppt en ny singel nyss och snart kommer ett helt album.
Förra gången var ju helt perfekt då jag och Håkan fyller år samtidigt 2 april och det var just då konserten var hehehe
 
 
/madde

PERFEKT HELG

Har haft en så bra helg så jag har inte hunnit med att blogga! I fredags så bjöd jag Isak på trerätters hos mig. Vi hade en jättemysig kväll med bad, god mat och film. Vi vaknade rätt tidigt på lördagen och då for jag in till stan med Alice för att uträtta lite ärenden. 
 
Lördagkväll spenderades med överraskningsmiddag+fest för Monika som fyller år nästa vecka!! Det blev grymt lyckad och var jättekul! Hon blev helt klart överraskad iallafall haha. Bilder från det lägger jag upp senare, puss
 
/madde

15 MÅNADER

Jag älskar dig, du är bäst!! 
 
 
/madde

HOPPSAN..ONSDAG IDAG

Haha ursäkta mig! Helt rätt, det är ju onsdag idag!
 
 
Jag gick vid middagstid över till Madde och vi lagade en väldigt god middag ihop sedan blev jag kvar där fram tills nyss. Nu måste jag göra klart lite plugg innan jag kan lägga mig. Annars har jag inte så mycket annat att uppdatera er om!
 
/alice

TISDAGSLYX

Har just varit på utvecklingssamtal och på vägen hem belönade jag mig själv med en godispåse! Kan knappt minnas sista gången jag åt godis men oj vad gott!

Resten av dagen är jag ledig liksom imorgon då andra klasshalvan har sina samtal vilket känns helt underbart! Nu ska jag se lite serier och inte göra något speciellt alls. Imorgon däremot måste jag ner på stan och fixa lite saker.

 

/alice


MÅNDAG

Måndagen gick fort. Kanske för att det är vår kortaste dag! Jag satt kvar efter skolan med Semhar och fixade en del inför en redovisning imorgon så nu är det nästan klart om man bortser från övandet av texten. Ska strax ta itu med den men ska först kolla in ett serieavsnitt.. hoppas bara jag inte fastnar där!
 
 
/alice
 

ÅRE

Lovade ju att lägga upp bilder från Åre där vi var på sportlovet och har helt glömt bort det haha! Men här har ni lite bilder!
Hade det jätte mysigt och roligt! Med skidåkning, bastu, massa bad och god mat
 
          
          
          
          
   
           
 
/madde
 
 
 

MIN VECKA

Hej! varit dålig på att skriva återigen haha... har visst inte bloggat förrän i tisdags. Men i onsdags var jag med Isak, vi for och tränade och körde lite cx och powerstrike sedan sov han över hos mig!
 
I fredags gick jag på stan med syrran och sedan på kvällen hade jag och Alice det jätte härligt hos mig med hemmaspa! 
Igår var planen att gå ut och äta och gå på bio med Isak men stackarn fick feber så det blev inställda planer. Istället gick jag över till Alice och hade filmkväll och sov över där! 
 
       
/madde

SVAR

 
Från H&M!
 
/madde

ÄNTLIGEN HELG

Känns otroligt skönt att avverkat en tung vecka i skolan med mycket plugg. Jag har inte planerat något särskilt i helgen utan satsar mest på att vila upp mig någorlunda. Därför ska jag och Madde anordna en mysig spakväll och jag kanske till och med får en ny hårfärg ikväll!
 
 
/alice

SKOR

Har blivit kass på att blogga, jag vet. Men dagarna har för det mesta rullat på som vanligt med mycket plugg, träning, kompisar, shopping med mera. Lyckades bland annat äntligen hitta några vinterskor som föll mig i smaken samt ett par högklackade skor som visst inte alls gjorde sig bra på bild. Här har ni båda paren:
 
 
/alice
 

EN JÄVLIGT DÅLIG DAG

Den här tisdagen var inte min favorit. Varit på dåligt humör och haft otur. Började med att bussen till vasaplan kom fram sent så vi fick gå i kylan till skolan. Sedan var jag hos tandläkaren och fick dåliga besked om en operation och att jag ska få en tandprotes. Under en läkningsprocess ska ja även ha någon slags löstand som såg ut som såna gamlingar har, i 4-6 månader!!! Kul...
 
Efter det stod det längdskidor på schemat för mig och Alice i vårt individuella träningschema på skolan.
Det var så jävla kallt när vi skulle bära skidorna även med vantar så blev våra händer blåa. Sedan ramlade jag 3 gånger på isen med grus och fick mig några blåmärken.
 
Vi åker hem från skolan och ska ta bussen mot röbäck, halvvägs inser jag att jag glömde stanna på stan för att köpa en present till min pappa som fyller år idag. Stackaren att jag glömde det men det är så jäkla mycket att göra hela tiden! Hoppade då av bussen och hoppade på en ny mot stan. Hemma var jag 17.30 så trött men då kom min syster och hennes goungar så fick mig ett mysigt avslut iallafall.
 

            

/madde

NYTT I GARDEROBEN

Köpte byxorna och ringen i helgen och resten idag. Är sjukt nöjd behövde några fräscha vita toppar och är även glad att jag hittade både byxa och kjol i ett roligt mönster! 
 
        
 
/madde

MELODIFESTIVALEN

Igår var jag ännu en gång på stan med Alice, vi bytte busskorten efter någon timmes väntan... Har även köpt lite grejer under helgen plus att jag har lite som ligger och väntar undanhängda i butik haha! Visar allt när jag köpt det. 
På kvällen åkte jag mot Isak för middag och mys framför melodifestivalen med massa god frukt till. Tyckte ni rätt låt vann? Det gjorde jag, helt klart blev så himla glad att inte Yohio eller Sean banan vann haha. 
Jag sov där och fick vakna upp med min finaste och idag har vi bara kollat på serier fram tills jag kom hem nu.
 
 
/madde

BILDER FRÅN SENASTE DAGARNA

De sista lovdagarna har gått fort. Jag har mest sovit ut, tränat, shoppat, träffat kompisar och sedan spelat bowling på Wilmas födelsedag då jag lyckades förlora alla gånger. Här kommer lite bilder från de senaste dagarna!

 

/alice


LOKALISERING

 

 

 

 

                             

 

Svar: Dessa leopardmönstrade byxor hittade jag inne på Lindex.

/alice

 


MYSKVÄLLAR

Igår var jag hos Alice och vi hade sleepover och såg film! En rolig tjejfilm blev det, vi åt massa gott och rätt så nyttigt till. Jordgubbar, rotfruktschips, gurka, morötter och egen guacamole! Ikväll blir det ännu en myskväll med Alice och Linnea så det blir skönt!
 
 
 
/madde

FÖDELSEDAG

Min lillasyster har gått och blivit stor.. Idag fyller hon hela 14 år och blir en fjortis på riktigt haha!
Vi ska ha en riktigt bra dag och än en gång vill jag bara hälsa grattis till dig min älskade syster. Ett jättegrattis och miljontals kramar till dig!♥
 
 
/alice

Mar. 07, 2013

Hann på några affärer ändå och köpte en tubtopp och en ring samt en riktigt bra foundation! Ikväll planerar jag och Madde bara att ta det lugnt med några sköna rullar, hoppas kunna slänga in ett inlägg till lite senare!


BRÄNT LITE PENGAR

Var på stan igår med Elina. Det var trevligt att kika runt sedan fika lite. Råkade förälska mig i en skinnväst så jag köpte både den och underkläder. Senare idag blir det återigen en till sväng på stan fast den här gången med käraste Madde som nyss kommit hem! Ska bli underbart att bara sitta och prata i timmar på något café!

 

 
/alice

 


TILLBAKA FRÅN ÅRE

Hej! Jag har inte bloggat något under alla dagar jag var i Åre. Hade kunnat med mobilen men kände att jag ville ha lite semester. Vi hade det toppenbra där men det tänkte jag skriva om lite senare när jag har laddat över alla bilder.
 
Jag beställde ju hem lite kläder från Nelly och de kom förra helgen. Ett par skor, en topp och örhängen. Men när vi kollar i paketet finns där inga örhängen utan istället en svart spetsklänning. Jag kollade upp den på hemsidan och den kostade 450 kr, så tack för den gratisklänningen haha! Måste ju blivit något fel men jag tar gärna den istället för ett par örhängen haha
 
       
 
 
 
/madde
 
 

GOLFTUR

Tog en rejäl sovmorgon idag och har precis ätit färdigt frukosten. Nu måste jag rappa på för jag och pappa ska alldeles strax fara och spela golf inomhus. Blir kul även om det var länge sen sist!

 

 

/alice


SÖNDAG OCH MÅNDAG

Haft två roliga dagar tilsammans med min stjärna. Blev som sagt slalom, bastumys sedan film och mycket annat kul!
Snodde lite bilder från Amelies blogg! www.ameeliee.blogg.se
Jag måste bli bättre på att fota helt enkelt!
 
 
/alice

MOT VÄNNÄS

Godmorgon! Var uppe med tuppen och förberedde inför dagens slalomtur tillsammans med Amelie. Tanken är att vi ska åka i vännäsbacken sen packa ihop och fara hem till henne och där bland annat mysa med spakväll vilket känns hur skönt som helst.

Sitter för tillfället i bilen men är snart framme!

 


FÖRSTA LOVDAGEN

Första dagen på lovet idag alltså.
Har ägnat största delen av dagen åt att jobba för pappa med en powerpoint till hans jobb vilket inte alls var särskilt jobbigt då jag kunde tjäna bra med pengar haha. Nu när jag är färdig måste jag försöka få lite ordning i mitt rum innan Emelie kommer och ska se melodifestivalen med mig. Har dock inte hunnit se något av de tidigare avsnitten vilket känns lite synd. 
 
Riktigt skönt med fria dagar hinner man blogga mycket!
 
 
/alice

ÄNNU ETT DJURISKT PLAGG

Efter att tröjan landat hos mig köpte jag ett par leopardmönstrade jeans som jag gillar starkt!

 

/alice


MAAAT

Pappa har varit i Mora för vasaloppet så jag och mamma har lyxat oss med en jättegod middag och även frukost/lunch. Vi åt sallad med parmaskinka där vi hade avocado, färska rödbetor, jordgubbar, ricotta, valnötter och massa annat gott!
Pannkakorna med jordgubbar, banan och smält mörkchoklad var också supergoodaaa!
 
 
/madde

Fredagens festlighet

Fredagskvällen spenderades hos Melinda med mycket trevligt folk! Kulkul!
Glömde helt bort att knäppa bilder på kameran blev tyvärr bara dessa som dessutom blev onormalt vita och spöklika haha..


ÄNTLIGEN SPORTLOV

Önskar er ett trevligt lov!!
 

RSS 2.0