TORSDAGSKVÄLLEN

Har ägnat min kväll åt skolarbetet som går ut på att släktforska. Mycket roligt hittar man i arkiven och ganska intressanta fakta framkommer!
Imorgon har vi bara en lektion sen planerar jag och Madde att sticka iväg och käka på stan. Myspys!
 
 
/alice

PLUGGTIDER

Vartit halvdålig på att skriva men jag skyller på allt plugg. Igår tog jag en paus i mitt pluggande och hälsade på Elina. Hade det jätte mysigt och väldigt mycket att snacka om!
Nu idag har jag för det mesta tagit det lugnt vilket har varit guld värt. Imorgon måste jag dessvärre återgå till pluggandet och kanske till och med spendera delar av helgen framför mina böcker. Urtrist om ni frågar mig!
 
 
/alice
 
 

DU ÄR BÄST

Igår var jag med Isak, vi åkte skridskor, drack varmchoklad och myste en sån där perfekt vinterdag! Han sov över här så fick en toppenstart på dagen idag!
 
Vi har väldigt mycket plugg nu i veckan och nästa så tiden går åt till det, även ikväll. Puss
 
 
/madde

KIWI ♥♥

Fick mig en tidig dag idag då jag skulle till tandläkaren. Det var planerat för en lagning i roten men näädå ska undersökas ännu mer och kan behöva en låtsastand... Tar alltid så lång tid med besök hit och dit! 
 
Iallafall så tog jag mig en sväng ner på stan själv och köpte lite kläder, lägger upp de senare!
Nu ska jag se top model och göra lite matte tillsammans med min skål av kiwi&banan, puss
 
 
/madde

Gomåndag

Otroligt nog är måndag den bästa veckodagen! Vi slutar väldigt tidigt och har ett roligt träningspass inlagt sen på kvällen.
Efter skolan har jag betat av lite plugg och sedan drog jag och Madde som sagt iväg för att träna. Träffade båda linneorna där så det var trevligt. Nu är jag däremot hemma och förbereder ett gott fika innan det blir läggdags. Längre inlägg kommer under morgondagen!

/Alice


NYKLIPPT

Blev drastiskt av med lite hår men vet inte vad jag ska säga om resultatet. Det blev snett och nu behöver jag proffisionell hjälp att rätta till det samt passa på att slinga det.
 
 
 
 
/alice
 
 

BILDINLÄGG

Har tydligen gått ett tag sedan jag skrev här sist haha. Men jag har en lugn och skön helg. I fredags hängde jag kvar i korridorren för lite tjejsnack sedan åkte jag ner och mötte jag Madde på stan. Var trevligt att gå omkring där trots att jag bara lyckades hitta ett fynd. Dock var jag tvungen att skynda mig hemmåt ganska snart eftersom jag och Emelie bokat tidig bio. Vi såg filmen ego som var väldigt fin och bra tycker jag. Därefter gick vi hem till mig och fortsatte vår myskväll.
 
Idag var jag uppe med tuppen och utförde ett konditionspass på gymmet.
 
 
 
Efter det låg hela dagen framför mig och mamma föreslog en shoppingrunda på stan och shopping blev det.
 
 
- Inredning till rummet. Kuddar och söta ljuslycktor jag blev mycket förtjusta i.
 
 
- blandade accessoarer. En silverring, olika hårringar, kuvertväska och ett smalare skärp.
 
 
- Fyra komfortabla bhar och ett simpelt nattlinne. 
 
 
- Kläder. Tre långärmade myströjor och en tunikaliknande dress samt knästrumpor, ett par jeans och några billiga jeansshorts jag hittade igår och kommer passa till i sommar.
 
 
- avslutningsvis en fika.
 

Hoppas ni får en bra lördagskväll själv vet jag inte vad jag ska roa mig med!
 
/alice
 
 
 
 
 
 

EGO

Ska snart iväg för att gå på bio med älsklingen. Vi ska se Ego som hade premiär igår, verkade väldigt rolig, Alice var också och såg den igår haha! Känns så skönt med en myskväll också åååh helger är så himla underbara
 
 
 
/madde
 

LÖRDAGSSHOPPING

Köpte detta idag förutom den gula tröjan som jag köpte i veckan men glömt visa upp tidigare!
 
        
 
        
 
 
/madde

ENSAM PÅ EN FREDAGKVÄLL

Sitter all alone i mitt rum och har tråkigt. Ska nog se en film med mamma och pappa strax haha. Skönt det med ibland faktiskt!

Igårkväll var jag med Isak vi var på subway, så gott!


NYTTIGA KOKOSBOLLAR

Som ni läste i Alice inlägg så var vi lediga idag. Så jäkla skönt! Idag har jag fått sova ut, göra bort lite plugg och bakat lite chokladbollar. Kände för något gott men ville inte ha något onyttigt heller så jag letade runt och kom fram till att göra lite nyttigare chokladbollar!

 
Honung 3-5 matskedar, kanske tog mer till och med haha vet inte!
2 dl Fiberhavregryn
1,5- 2 dl mixade mandlar/cashewnötter/hasselnötter + lite linfrön
2-3 matskedar kakao
3 msk kallt kaffe
50-100 g margarin
1-3 matskedar kvarg, kesella t.ex. 
Kokos att rulla i

Man kan ju välja här lite om man vill ha de extra nyttiga skippar man smöret helt och hållet, men jag tog lite smör och lite kvarg. Det funkar att ta antingen eller också! Självklart inte samma som vanliga och inte lika söta. Men är ändå väldigt nöjd och tyckte de blev jätte goda och dessutom mer fiberrika  så man ville inte äta så många utan de är mer som ett mellanmål! 
 
/madde
 
 
 

DAGENS INKÖP

Har bedrivit min lediga dag med hemmamys och shopping. Sov ut bra länge sedan tillagade jag en god frunch innan jag åkte till stan för att kika omkring. Mötte senare även farmor och turen avslutades med en fika som hon stod för.
 
Dessa blev mina nya ägodelar!
 
 
/alice
 
 
 

GRYMMA NYHETER

och vips så hade man inga lektioner idag♥
 
 
/alice

2 frågor

Tänkte svara på två nyinkomna frågor:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
- Jag och Madde tränar på gymmet Träna som ligger på teg nära oss. Det är fräscht och nyrenoverat men aningen litet därför överväger vi andra alternativ tills nästa termin.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
- Stämmer bra! Det är ett diadem som jag köpt på kicks.
 
/alice
 
 
 
 
 
 
 
 
 

TISDAG

Veckans sena dag är avklarad. Kom hem kring middagstid och gjorde bort mycket plugg innan jag väl satte mig ner åt. Senare på kvällen for jag till gymmet och övade konditionen som för närvarande inte ligger på topp haha.. men det går nog lättare och lättare med tiden. Nu är det dags för en tidig kväll så jag ska skynda mig in i duschen och göra mig klar. God natt!
 
 
/alice

TISDAG 22 JANUARI

Tisdagar är alltid så långa och jobbiga i skolan. Avslutade den bra iallafall med min Isak hela kvällen, allra bästa duu! 
 
 
/madde

WORKOUT

Just duschat efter att ha svettats på gymmet med Alice. Blev både cxworx och Powerstrike+ nån halvtimme i gymmet. Nu är vi nöjda haha! Ska jag ta nåt att äta nu och göra bort lite plugg
 
 
/madde

MELLANMÅL

Är nu hemma från skolan och ska äta ett vrålnyttigt fika med min syster trots dagens stora sockersug. Poäng till mig haha!
Ikväll väntar träning på gymmet och powerstriken för båda oss och innan dess blir det en skön tupplur!
 
 
/alice

MÅNDAG

Kom hem från skolan för ett tag sedan, måndagar är så himla sköna och korta vi slutar ett! Hackade lite god frukt apelsin, färsk ananas och banan så nu ska jag lägga mig i soffan se lite serier och äta detta!
 
 
/madde

MASSA BILDER FRÅN EN TREVLIG LÖRDAG


Hade en grym kväll igår hos mig med trevligt folk! Vi började med en god och mysig tacomiddag innan det blev dags för dans, spel och andra trevligheter!
/madde

HEJDÅ

 
Nu åker jag! Hoppas ni får en underbar lördag!
 
/alice

PUNKTLISTA

Sammanställning: gårdagen och kommande dagen!
  • Gårdagskvällen blev ganska lugn och jag drog med Fredrik till ett café där vi pratade oavbrutit i några timmar. Kom på mig själv med att det var väldigt länge sedan jag träffade den fina vännen!
  • Den här förmiddagen har inte heller varit särskilt händelserik då somliga planer ställdes in och ersattes med nya. Jag tänker nu fara till stan och titta runt på lite allt möjligt. Apoteket är en affär jag ska granska noga för jag behöver göra något åt mitt öga som konstigt nog rycker katastrofalt mycket! Jag förstår inte vad som hänt men hela den här morgonen från den sekunden jag vaknade upp har ena ögat hållt på att med sina dampryck och det är och ser så himla obehagligt ut!
  • När jag kommer hem från stan är det tänkt att jag packa ihop mina saker och gå över till madde och vi ska göra oss iordning inför kvällen som bjuder på middag och festligheter. Verkligen kul!
/alice

NYA SMYCKEN

Var på stan med först Monika efter skolan och sedan var jag med Isak när han slutade, vi gick och fikade och kollade runt lite!
Hittade dessa smycken alla på rean, tyckte jag fyndade ganska braa! Alla känns nästan som sommarsmycken dock men tror det kan bli jättesnyggt då!
 
/madde
 

TORSDAG

Dålig uppdatering denna vecka, jag vet! Men faktiskt har vi båda haft fullt upp med träning, plugg, allt möjligt. Idag så följde jag med amelie till stan efter skolan slutade och gullan bjöd mig också på fika.
 
 
Ikväll har jag bara lite plugg kvar så jag hoppas kunna ta mig ut och träna lite. Sedan är det helg igen imorgon och det känns hur kul som helst!
 
/alice 

HÅRUPPSÄTTNING

Den här tisdagen har bara runnit iväg och jag ska försöka med en tidig kväll. Därför får ni bara dagens frisyr dock aningen sönderfallen efter skolgången.
 
 
/alice

NY SKOLVECKA

Men klagar inte för det! Våra måndagar är sköna och vi slutar tidigt! Jag känner mig så glaaad, jag vet inte varför men allt känns bara så bra!
Idag har jag varit med Alice efter skolan vi gick en prommis och snackade! Sedan ikväll var vi även och tränade, vi var duktiga och hann med två pass+ lite styrka i gymmet. Skönt att komma igång med träningen efter det nya året!
 
        
 
/madde
 
 
 
 
 

SÖNDAG IDAG

Söndagen har flytit på i ett skönt lugn. Sovmorgon för det första sedan har jag sett lite serier och till sist tränat lite på gymmet. Kvällen ska jag nu använda till att fixa naglarna och ge mitt rum en noggran städning.
 
 
/alice

MIN LÖRDAG

Helgen har varit sjukt mysig! Igår var jag och Isak på vezzo och åt en mysig middag. Efteråt tog vi bussen till mig och såg Sagan om konungens återkomst, blev en sen kväll men vi vaknade ändå inte för sent och idag har vi sett lite serier oså! 

 

du är det bästa jag har!

/madde


ÄLSKADE LÖRDAGAR

 
 
Första bilden är tagen igårkväll då vi gjorde mycket nyttigt snacks och den andra någon gång på morgontimmarna när jag var hundvakt till denna lilla krabat.
 
Jag och Madde har idag promenerat för att lindra våra förkylningar som är på väg. Planen var dock egentligen att gymma men får hoppas att jag kan gå dit imorgon istället. Annars ikväll så har jag planerat att träffa Anna vilket känns kul att det blir av. Får se vad vi hittar på men lutar åt hemmamys!
 
 
/alice
 

HELGSTART

Hittills en väldigt härlig helg!
Ännu bättre blir den ikväll då jag får träffa mina favosar. Vi tänkte bara ta det lugnt och mysa till sällskapet och en film. Hoppas på att kunna publicera några bilder senare. Här har ni en från nyår i alla fall. Vill också önska er en bra kväll!
 
 
 
/alice
 

LITE NYTT I GARDEROBEN

Köpt detta i veckan, hann iväg en stund på stan idag efter skolan med Alice medans vi väntade på bussen och resten är köpt i tisdags!
 
        
        
        
 
Vit blus, ginatricot/ Träningslinne, h&m/ grå t-shirt, monki/ basickjol, h&m och den kostade endast 49 kr och det var ingen rea, sjukt billigt haha!
 
/madde
 
 
 
 
 
 
 

IMORGON ÄR DET FREDAG

Stressade till skolan som vanligt idag och när vi väl kom till skolan hade vi hål till 10... Stod tydligen på fronter en liten rad som vi missat:(
Jag, Alice och Emma drog till stan för frukostbuffé på café göteborg så det var ju jätte mysigt och en bra start på dagen ändå!
Efter skolan var jag med Isak och ikväll har jag bara tagit det lugnt hemma. Imorgon är det fredag och första skolveckan är redan över, så jäkla skööönt!

 

 

/madde


VÄGGORD

Har för ganska länge sedan fått hem mina så kallade väggord men har bara inte kommit mig för att sätta upp dem. Orden är ofta bundna i olika texter eller citat vilket även gäller mina. Carpe noctem, fånga natten, ps. I love you och listen to your heart.
 
 
ska trixa lite med det nu, sedan träffa Emelie.
 
/alice
 

Min onsdag

Jag och Madde promenerade tidigare ikväll till gymmet och körde ett tufft pass som innehöll både core och powerstrike. Roligt att få boxas lite!
Nu är jag återigen hemma och har hunnit duscha och göra mig iordning lite innan jag ska se några avsnitt ur en serie. Därefter blir det nog en tidig kväll!

 

 

/alice


GÅRDAGEN

         
 
Glömde skriva något igår men spenderade dagen med Isak iallafall. Vi var på stan och fikade gott sedan såg vi serier!
Första skoldagen är avklarad och det känns helt okej faktiskt. Gick rätt bra dock väldigt drygt med längre schema:((( Nu ska jag se Pretty little liars och kvällens planer är en tur till gymmet!
 
/madde

SNABB SUMMERING

Har varit några riktigt härliga sista dagar på lovet. Som sagt har jag hunnit åka skridskor med dessa två bruttor.
 
 
Igår gick jag och madde på stan och kikade in på nästan alla affärer tror jag! Det blev några inköp. Nya svarta jeans som man egentligen inte har lust att köpa med tanke på dess dåliga kvalité. Ska verkligen hitta några bättre i framtiden. Utöver det köpte jag smycken, armband och en ring.
 
 
På kvällen kom min käraste Amelie hit till mig och det är alltid lika roligt! Vi såg då bland annat mammas pojkar på bio i ett stort garvande och kört lite grills sedan både myst och snackat ordentligt. Jag höll nästan på att glömma den otroliga parodin av swedish meal time vi fått på rulle och kanske, men bara kanske lägger jag upp den här.
 
 
/alice
   

FÖRSTA TRÄNINGSPASSET I ÅR

Var så himla jobbigt idag på gymmet haha hann med ett powerstrikepass också, känns så bra efteråt!
Nu ska jag se lite serier och försöka lägga mig i tid och vända tillbaka dygnet


SENA FRÅGOR

 
Fick den här kommentaren nyss och var lite sent eftersom vi just lagt upp svaren haha..
Men tänkte svara ändå!
 
Alice: Ja det var ju en lite udda fråga haha.. så vet inte riktigt vad jag ska svara här!
Madde: I lite mer än ett år, vi firade ett år 21 December!
 

SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN DEL 2

En bild ni alltid skrattar åt?
Här är 4 bilder vi brukar skratta åt hahah

        
        
 

Vad gör ni helst på helgerna? 
Det beror på, om vi är taggade är det roligt med fest annars också skönt med myskväll med vänner eller pojkvän.

 

Vad har ni för parfym?
Alice: White musk från Body shop
Madde: Madly från Kenzo och på sommaren Escada Rockin' Rio

 

Bästa respektive sämsta läraren vi har?
Bästa är helt klart Maria i samhällskunskap och sämsta är Camilla i svenska.

 

Vilken är den mest lyckade festen ni varit på? 
Ingen aning faktiskt men någon från i sommar eller i höst kanske! Ofta är dom lyckade festkvällarna inte alltid för att det varit en superfest utan snarare för att man fått umgås med sina bästa och ha kul med bra humör! 

     
      
 

Hur trivs ni med samhällsprogrammet och Draggen?
Jättebra!

 

Beskriv hur en perfekt dag skulle spenderas av var och en
Alice: Vaknar upp utvilad med en god frukost på sängen och bra väder utanför. Sedan skulle jag träna och sedan umgås med mina fina vänner och kanske avsluta med en rolig fest.

Madde: Vaknar upp utvilad med solen i fönstret och sedan en tur mot badstranden för sol och bad efter det en god middag och sen en utekväll med tjejerna eller en myskväll med världens bästa Isak.

 

Vilka är era underbara motton som ni lever efter??  
Hahah våra roliga motton är "Var brunare än din tröja" "Go hard or go home" "Den som lyder alla regler missar allt det roliga" och "Soft men ändå vild"

 

Hur kan ni vara så softa, men ändå vilda?? 
Ja du Emma det är för vi inspireras av dig <3<3


Nyårslöften inför 2013?
Det vanliga, träna mer, äta bättre och fokusera mer på skolan!

       
 
 

Bästa minnet från 2012?
Roliga festminnen med tjejerna finns nog inget speciellt minne att komma på.. kan vara någon konsert vi varit på
Madde: även många fina stunder med Isak från i sommar!

        
     
     

 

Grisigaste minnet från 2012?
Skolavslutningskvällen alla gånger! Det som hände då behöver vi kanske inte ta upp här hahaha..

 

Till alice, 

Vem är du kär i? 
Ingen för tillfället!

 

Vilken kille i din klass ser bäst ut? 
Carl-Johan, Philip och Robin. Det är typ halva delen av alla killar i klassen eftersom vi har så få haha...

 

Är du oskuld? 
Nej

 

Är det kul att hålla på med killar på varje fest du är på?
Dumma frågor får inga svar.


MIN BÄSTA

 
      
 
 
Varit med Isak både igår och idag. Vi åt en jättegod middag med älgkött sedan såg vi andra Sagan om ringen filmen. Sov över där och ikväll är min syrra från Stockholm på besök så det blir myskväll igen! 

/madde


SVÅRT VAL

Känner ett desperat behov av att göra något med mitt hår nu. Färga, slinga, klippa det eller vad som helst!
Är så less på min nuvarande längd och färg så letar därför efter en förändring. Klipptid bokas till veckan men angående färg och nyans har jag ingen aning.
 
Följde med mamma en sväng till stan för att kolla ut vad jag ville ha men det slutade upp med att jag inte kunde bestämma mig eftersom det finns sån himla stor variation. Därför köpte hon mig hela 3 hårfärgningar och sedan ett gulligt diadem som jag tänkte kunde passa fint med många typer av uppsättningar!
 
 
/alice

SJÄTTE JANUARI

Tråksöndag idag. Lovet närmar sig tråkigt nog sitt slut, hjälp! Bestämde mig just för fördriva lite tid på gymmet denna förmiddag då jag inte har något annat att göra. Ikväll däremot, är planen att köra lite grillor med Emma vilket kommer bli kul!
 
Nu ska jag börja göra mig iordning, packa ihop så jag kan ge mig av. Fler inlägg kommer under kvällen!
 
 
/alice
 

Lördagskvällen

Godmorgon!
 
 
Igår for som sagt jag och Alexandra till Mariehem. Det blev hyfsat lugnt och inte särskilt långt besök. Vi fick fina välkomstdrinkar där av värden själv sedan var det trevligt att socialisera med folket även fast man bara kände nån person sen innan. Glömde helt bort att fotografera men hittade dessa bilder på min kameran. 
 
 
/alice

LÖRDAGLÖRDAGLÖRDAG

Även idag blev det träning efter en lång sovmorgon. Jag och Emelie for till gymmet och körde bokstavligen slut på oss själva. Därför ska jag ge mig själv en kort vila innan jag och alexandra ska göra oss klara inför kvällens festligheter som väntar. Väldigt kul att få ses framför allt, men även att få festa tillsammans igen!
 
 
/alice
 
 
 
 

INKÖPSLISTA JANUARI

Knåpade ihop lite bilder på månadens inköpslista. Detta är vad jag vill ha och behöver i klädväg! Är så sugen på alla vårkläder och trender som kommer nu snart i vår!

/madde

 


LÖFTEN

 /alice

SENT FIKA

Kvällen har spenderats med Madde och Linnea. Vi satt länge och fikade på station och pratade i timmar. Riktigt mysigt och trevligt!
 
Nu ramlar snart ögonlocken igen så jag ska börja göra mig iordning för att gå i säng. Sov sött hörrni!
 
 
/alice

FJÄRDE JANUARI

Igår vaknade jag 17.20, fick panik hade sovit typ 14 timmar, hur är det möjligt?
Åt direkt middag och duschade sen kom Isak hit och vi har sett på film och gått en kvällspromenad. Han for för ett tag sedan och ikväll får vi se vad jag hittar på!

Gammal bild men tycker den är lite rolig på Isak som skaffat sig boobiiies haha

 
/madde

FÄRGSTARKA TING

Inviger helgen med en tripp till gymmet. Jag har tidigare varit på stan och skaffat mig lite roligare träningskläder i färger och bra material. Jag tror stenhårt på att fina färgstarka träningskläder gör en mer sugen och taggad på att träna!
 
 
/alice

VAD HÄNDER?

Har varit vansinnigt trött idag av någon konstig anledning! Har knappt orkat röra mig från sängen haha.
 
 
Den här bilden illustrerar verkligen min nuvarande känsla. Ska rycka upp mig tills imorgon!
 
/alice

SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN DEL 1

Väldigt sena svar men vi har aldrig orkat ta tag i det förrän ikväll, haha.
 

När och hur blev ni bra kompisar? 

Vi träffades först på böleängsskolan då vi gick i parallellklass, dock umgicks vi inte då utan det började vi göra när vi började i samma klass på TC i sjuan. Men det var i åttan som vi blev bästa vänner.

Godaste fikat i mitten?;);) 
Alice: Kinder Maxi doppad i varmchoklad plus ett bakverk
Madde: Kaka med vitchoklad och hallon<3<3

 

Hur var sommaren2012 för er? något speciellt som ni var med om? 
Sommaren var helt okej, tråkigt att vi sommarjobbade olika månader så vi hann inte umgås så mycket vi hade velat. Det roligaste var fester, balen, skolavslutningen och sol och bad. 
Madde: Resor också med då jag var både utomlands i Frankrike och Stockholm

 

 

                           
 
          
 

 

Hur ser er drömkille ut?
Alice: Har inga speciella drömkillar faktiskt men jag gillar självklart vältränade killar som luktar gott och klär sig snyggt haha!
Madde: Jag gillar gärna mörkhåriga killar och ett par fina armmuskler och en bred rygg föredras haha! Men självklart är det personligheten som räknas och min drömkille är ändå min Isak hihi

 


 
 

Vad tycker ni om klassen?
Klassen funkar, den är okej. Den hade kunnat vara mycket bättre och med bättre sammanhållning. Det är uppdelat och vi har få killar i klassen. Vi har ändå roliga stunder faktiskt så vi ska inte klaga egentligen och  älskar vårt lilla girlgang!

 

Vad är ni mest nöjd med på er själva? Utseendemässigt och personligheten.
Alice: Utseendemässigt är jag  nöjd med min längd, magen, läppar och min rumpa möjligen haha. Av min personlighet är jag nöjd med att jag är väldigt omtänksam, social, rolig och modig.

Madde: Utseendemässigt är jag mest nöjd med min längd, ansikte, helheten och kanske min rumpestump hahah. Av personligheten är jag nöjd med att jag vågar ta plats, är ärlig, rolig och ganska allmänbildad 8)

 

Vad är de bästa med att ni lärde känna mig&emma?8)
Det är att vi alltid har så himla roligt tillsammans och kan prata om allt mellan himmel och jord! 

 

Er favoritfärg och favoritmat? 
Alice: Mina favoritfärger är orange och rosa och min favoritmat är grillat kött med klyftpotatis
Madde: Mina favoritfärger är rosa röd och vinröd sen så klart svart och vitt om det ens är färger? Min favoritmat är plankstek eller grillat kött.

 

Bor ni på teg?
Ja vi båda bor på teg/böleäng

 

Vilken skola går ni och vad läser ni?:)
Vi går på Dragonskolan och läser Samhällsprogrammet båda två.

 

till madde! 
varför så vild när du har sex?
Hahaha ja vad ska man säga?

till alice!
najs att hooka varje hellg?;)
Hahah dumma frågor får inga svar

 

Favoritglass?
Alice: Mjukglass
Madde: Mjukglass jag med, eller något med kolasmak

 

Vad ska ni bära för kläder på julafton? 

Vi hade på oss detta:

 

Varför har ni alltid så fina kläder?:):) 
Haha, tack så mycket!

 

Är det alltid kul att blogga?
Nä ibland är det faktiskt jobbigt när man inte gjort något speciellt eller något att skriva om

 

Favoritaffär? 
Alice: Vero moda och Bikbok
Madde: Bikbok och Ginatricot

 

Ert älsklingsplagg i garderoben? 
Alice: Mina svarta jeans och min mysiga kofta

Madde: Också mina svarta jeans och kanske min gråa topp med pärlor

        

 

Vad är ert favorit godis?;);):P:]
Alice: Choklad och nästan allt plockgodis
Madde:  Föredrar inte godis så ofta men choklad, kolagodis och nappar och dumlee

 

Vem av er tror ni kommer ha barn och familj först? 
Ingen aning vi får väl se men båda gissar på Madde

 

Resten kommer imorgon!

 

 

 


ETT SNABBT HEJ

Varit en hektisk dag och snart ska jag rusa vidare till bussen. Kortfattat har jag uträttat ärenden på stan sedan middagsbjudning som ingett en känsla av matförgiftning men nu ska jag och madde sätta oss på ett fik ändå. Hoppas det går över snart!
 
 
/alice

TRÅKIG DAG

Detta är typ det jag gjort hela dan. Legat i sängen med myskläder, väldigt skönt men ändå tråkigt. Fast okej är typ min första "ligga hemma i sängen ensam och tycka synd om mig själv"- dagen på hela lovet, den är jag värd :)))
 
Strax ska jag ta bussen för att träffa Alice och ta en fika på stan, vi ska även försöka svara på frågestunden!
Bättre sent än aldrig va, hehe
 
/madde

GOTT NYTT ÅR FRÅN OSS

 
Vår nyårsafton började med middag med tjejerna först sedan en skön förfest på teg. Efter en taxitur tillbaka till Umedalen väntade massa folk på oss och vi hade trevligt där! Det tråkiga var otrevliga personer på bussen som betedde sig jäkligt skumt sedan var det synd att vi for in till stan på tolvslaget där man bara tappade bort varandra och knappt såg något fyrverkeri! Efter min nyårskyss med min älsking så begav vi oss mot en efterfest tillbaka på teg. Sedan en promenad hem för att sova med Isak.
 
/madde

RSS 2.0