TAGGAD PÅ NYÅR

 
/madde

FIN SÅ FÅR MAN LIDA PIN

   
 
 
                                  God kväll!
 
 Väderet gjorde det omöjligt för mig och Emma att utföra den       planerade aktiviteten. Istället gick jag hem till henne och hjälpte till med vissa förberedelser inför morgondagen. Kollade igenom kläder och vaxade igenom benen. Såg smärtfyllt ut, men om man ska vara fin får man lida pin! Nu ska jag och madde fortsätta kvällen med att handla massor av god mat och godsaker också till imorgon. Det kommer bli så bra!
 
   /alice
 
  

EN FRÅGA

 
Bloggar från mobilen, vilket är anledningen till varför det inte blir något skärmklipp på frågan som löd såhär:
 
- Vars är jeansen ifrån?
 
Mitt svar:
 
- De kommer från BIKBOK, men finns lite varstans med varierande detaljer.
 

SVAR PÅ KOMMENTAR

 
Jag köpte de på Åhléns där det var 2 för 99, annars kostar de 69 kr styck har jag för mig. De går att köpa lite vart som helst, iallafall på Kicks och Lindex!
 
/madde

LÖRDAGSSNACK

Gårdagens myskväll förvandlades till en utekväll. Vi (jag, Madde, Isak och Linnea) bestämde oss väldigt spontant för att gå ner på en fest här på teg där hyfsat mycket folk befann sig. Det var trevligt men stället var dock för litet. Därför blev det en ganska kortvarig vistelse.
 
Idag ska jag ge mig själv en välbehövlig vilodag då kroppen helst inte vill resa sig från sängen. Imorgon däremot, ska jag och min gamla klasskamrat Emma som till och med bor granne testa skridkobanan och se om färdigheter från förr fortfarande finns kvar haha! 
 
 
/alice

MELLANDAGSREAN

Även jag har som Alice varit på stan och kollat in mellandagsrean 3 dagar i rad nu, så nu får det räcka. Har dock bara fått med mig detta hem+ lite andra nödvändigheter som produkter.
Hittade en fin spetstopp och samma jeans som Alice la upp i skinnimitation!
Snart kommer Isak hit och då blir det myskväll!
 
 
/madde

MINA JULKLAPPAR

Tänkte slänga in lite bilder på de julklappar jag fått, jag är mycket nöjd faktiskt!
 
Platt-/locktång straight and curl Björn Axén Obh Nordica/ Kenzo Madly parfym+lotion
 
 
Sminknecessär/ Cover-all mix/ pensell/ ögonskugga Pollution från Make up Store
 

Sminknecessär/Victoria's Secret body mist/ läppglans, victoria's secret
 
 
Presentkort från Bikbok/Ginatricot/ Umeå C/ Pengar/ Drinkshaker/ Örhängen från SNÖ
         
 
Detta fick jag igår under vår julmyskväll när vi tjejer delade ut presenter! KIt från bodyshop och presentkort på  H&M
 
 
Mjukisdress från Isak
 
           
      Nattlinne och peplumtopp i spets
 
/madde
 

NEW IN

Jag har vandrat omkring och kikat på stan tre dagar i sträck nu tror jag. Har inhandlat mest nödvändigheter som till exempel smink och hårprodukter men sedan även en fin smyckshållare och två halsband som ni ser på bilden nedan. Dessutom hittade jag och madde ett par likadana läderjeans som vi båda direkt blev mycket förtjusta i och tog varsitt par. Ikväll har jag inget inplanert alls utan istället lutar det åt mys här hemma.
 
 
/alice

FÖRLÅT

Varit så dålig på att blogga men varit så mycket nu med julen. Har umgåtts med familjen och Isak mycket och inte funnits nån tid till bloggen.
Ikväll har jag varit med Monika, Emma och Alice och vi har haft en myskväll med julklappsutdelning och planering inför nyår! Blir säkert grymt!
 
Här är lite bilder från min julafton
 
/madde

ANNANDAG

Bättre sent än aldrig! uppdateringen just nu är väl inte den bästa men det beror främst på allt julstök.
Hur som helst, idag har jag varit med Alexandra och kollat in mellandagsrean! Var hemskt roligt att återigen få träffa den härliga tjejen. Naturligtvis kryllade det med folk på stan men några fynd lyckades jag göra såsom smyckeshållare och halsband. Sedan ikväll myste jag hemma hos Madde.
 
 
 
/alice
 
 
 
 

BILDLÖST

Fick en riktigt bra julafton och dessutom många roliga presenter. Presentkort, pengar, underkläder, resväska, träningsaker, någon grej till rummet, mycket smycken, smink är några exempel. Ska ta mig en snabbis till gymmet nu och förhoppningsvis förbränna lite julmat där haaha! Därefter blir det en tur till farfar och mer julmys väntar.
 
/alice
 
 

JULAFTON

Åh vad jag älskar julafton! Det är så mysigt och man får bara njuta med sin familj! 
Så här ser jag ut ikväll:
 

 
Önskar er alla en god jul!
/madde

JULAFTON

Julmorgonen började bra. Fick en god frukost på sängen men valde att spara alla paketen tills ikväll. Sedan gick jag och min syster Wilma ut i vinterlandet för att göra en riktigt julig aktivitet. Nämligen åka skridskor. Var väldigt roligt trots att man är lite ringrostig! 
 
Nu är sista förberedelserna fixade här hemma och bara släkten som saknas! Det kommer bli en urmysig eftermiddag och kväll är jag säker på! 
Hoppas alla ni får en fin julafton! GOD JUL!
 
 
/alice
 

GOD JUL


TRYFFLAR

Har glömt lägga upp det här tidigare men jag och min käära syster som är hemkommen från stockholm har julbakat i veckan och gjort dessa tryfflar. Så tänkte lägga in recepten på de!

 

Vitchokladtryfflar med lime och kokos
1 1/4 dl vispgrädde

200 g vitchoklad

2-3 dl riven kokos

  1. Koka upp vispgrädde i en liten kastrull.
  2. Tillsätt grovhackad vit choklad och låt smälta under omrörning.
  3. Blanda i riven kokos och finrivet skal av lime. Ställ i kylen 2–3 timmar.
  4. Rulla små bollar av smeten. Rulla i kokos. Förvara kallt.

 

Choklad- och minttryfflar
1 1/2 dl vispgrädde

50 g margarin

200-250 g mörk choklad (om man tar mer after eight tar man mindre choklad)
200-250 g after eight (Beroende på hur mycket mintsmak man vill ha)

  1. Värm grädden i en kastrull och lägg ner matfettet och låt det smälta. Ta kastrullen från värmen. Bryt chokladen i bitar och lägg ner den och after eight. Rör tills allt är smält.
  2. Lägg ett bakplåtspapper i en form, ca 15x20 cm. Häll tryffelsmeten i formen. Låt stelna i kylskåp. Skär den i bitar.
/madde

Biomys

Jag och Alice var som sagt på bio ikväll med mina systrar och Robert! Filmen var väldigt bra faktiskt och plus för jäkligt snygga 3D glasögon!!!!!


/madde


NYA PLANER

Planerna kraschade och istället far jag och madde och ser hobbit på bio. Det blir riktigt mysigt det med! Måste rusa till bussen med mitt glada humör.
 

TEASER

Vi blev kvar länge på stan och lyckades slutföra letandet. Nu väntar en god middag och troligen en kväll med Liam.
 
 
/alice

22 december

Haft en jättemysig kväll med min bästa igår. God mat och även lite bakning av cupcakes! Idag var vi på stan och käkade på subway och köpte sista julklapparna


KLURIGT

Var uppe med tuppen idag men har av någon konstig anledning inte lyckats ta mig in till stan med Emelie ännu. Nu har jag faktiskt bara EN endaste julklapp kvar som utan tvekan är den klurigaste.. till madde haha!
 
 
/alice
 
 
 

MÅNGA GODNATTKRAMAR

Haft en trevlig och rolig kväll med monika hemma hos henne. Nu har jag nydligen kommit hem och ska fika något gott innan jag går til sängs, måste erkänna att jag är sjukt trött och faktiskt less på all snö redan.. vill ha sommar igen! Sov sött!
 
 
/alice

BRA START

Äntligen looov!
Vi inledde lovet med en rundtur på stan efter en slapp dag då jag och madde behövde uträtta några ärenden. Det var verkligen hur mycket folk som helst på stan och väldigt trångt därför. Dock var det trevligt att träffa så många glada och vi blev kvar mycket längre än väntat. Nu är jag på hemmaplan igen och har börjat finslipat lite på de sista julklapparna med både inslagningar och kort. Har ingen ning om hur kvällen ska spenderas men det lär ni märka senare.
 
 
Tror jag råkade sabba den här bilden haah!
 
/alice
  
 

PUSS

Ska snart börja göra mig iordning för att gå ut och äta med Isak. Vi har varit tillsammans i ett år idag så det ska firas lite hihi

Jag älskar dig så himla mycket min allra bästa! Är så glad att det är du och jag!
         
 
 /madde
 

TORSDAGENS NYA

Jag är så glad idag! Jullovet är så nära nu och vi har befriats från alla inlämningar och annat plugg. Därför for jag, Madde, Monika och Emma obekymrat till stan efter skolans slut och kollade runt och inhandlade en del saker. Fick tag i dessa härligheter!
 
Imorgon har jag sovmorgon så hinner säkert slänga in ett inlägg till lite senare.
 

URSÄKTA

Vill ursäkta för dålig uppdatering men på lovet kan jag lova er tonvis med inlägg!
 
/alice

MY WISHLIST

Presentkort på ginatricot och Bikbok
Nya sminkborstar
Resa i sommar med tjejerna
Nattset i spets från ginatricot
Ögonskugga, pollution från Make up store
Cover all mix från Make up store
Parfym Kenzo Madly
Bh i nitar från ginatricot
Pengar
 
/madde
 
 

TISDAGSTORKA

Ojdå verkar som ingen av oss hunnit skriva inlägg idag!
Hur som helst så har jag faktiskt inget kul att blogga om, utan det har bara varit en vanlig långtisdag med busstress, plugg och annat haha. Imorgon ska vår dag förlängas på grund av ett prov och en redovisning måste dessutom bockas av. Trodde den sista veckan skulle vara lugn och sådär mysig men kan tyvärr inte säga att det är så. 
 

NYÅRSKLÄNNINGEN

Efter många omständigheter har jag äntligen funnit min pärla!
 
 
/alice

Måndag

Hade en kort och skön måndag i skolan och efteråt blev det ännu en julklappsjakt, med Tilda! Köpt Isaks julklapp och även de andra som var kvar. Så nu är jag helt färdig tror jag vilket känns väldigt skönt!
 
          
 
/madde
 

 

VECKANS START

God eftermiddag, har tillbringad den här måndagen med en kär vän. Vi har nästan slutfört jakten på julklappar vilket känns otroligt skönt! dessutom hann jag och Elina med en fika och ta igen massor av snack sen sist. Nu kallar plugget så jag ska snart sätta igång med det. Helt underbart att det bara är en vecka kvar tills jullov!
 
 
/alice

GODNATT

Plugget rullade inte på något vidare ikväll dels för att jag fick finbesök av först farmor sen Kevin. Var trevligt att snacka med båda men nu sitter jag här i min ensamhet iklädd mina mystofflor♥♥
/alice
 
 
 
 

Färdig

 
Resultatet från min långvariga städning!
 
/alice

JULKLAPPAR

Jag och Isak for på stan idag för lite julklappsshopping! Är nästan klar med alla nu, har bara kvar 4 st. Vi tog också en liten fikapaus på nya Waynes, mysigt.
 
 
/madde

nöjd tjej

Blev ett tidigt träningspass för mig och nu är jag i full gång med städning. Känner mig riktigt duktig haha!
 
 
/alice

Myslördag med älskling

 
/madde
 
 

Lördagen

Det är alltid lika skönt att vakna upp på lördagar.
När jag dessutom fick frukost på sängen blev det en extra bra start på dagen. Kring klockan 3 for jag och madde iväg till gymmet och tränade. Brukar vara ganska tomt på lördagar vilket enligt mig är en fördel då man slipper väntan. Nu har jag precis ätit färdigt en god middag men har inga speciella planer för kvällen. Kanske far vi ett gäng och bowlar eller så får det bli något här hemma. 
  
 
/alice
 

LÅNG KLÄNNING

Jag har glömt att visa den vita spets "klänningen" som beställdes hem i en normal storlek. Jag fick mig ett väldigt gott skratt när den anlände!
 
 
 
/alice

PIMP MY PHONE

 
/madde

FREDAAAG

Klockan ett slutade vi idag. Jag och madde drog då in till stan en snabbis och fikade för att sen fara och prova lite nyårskläder. Ingenting passade tyvärr så jag ska nog göra ett nytt försök imorgon i butikerna. Ikväll ska vi två bara mysa och ordna en härlig spakväll vilket också kan behövas emallanåt. Hoppas ni får en bra fredag kväll!
 
 
/alice

NEW YEARS EVE

Köpte ju min nyårsklänning för några veckor sen men helt glömt bort att visa den!
Trivs bra dock är den alldeles för kort så ska försöka göra något åt det...
 
Orkade inte ta några bättre bilder, men detta får duga!


/madde

LUCIA

Spenderade hela gårdagen med Isak och även natten, mys. Så min luciamorgon började perfekt! Sitter nu och pluggar igen och äter lussebulle och dricker varmchoklad, en väldigt bra dag faktiskt!

 

Igår var jag också hos frisören, fixade färgen och klippte lite! När jag satt hos frisören märkte jag att min skoldator inte var där så jag började leta i salongen men insåg sen att jag måste glömt den på bussen eller att någon snott den från frisören. Hade panik hela dan tills imorse då jag ringde bussens hittegods, behövdes dock en Isak med lokalsinne och en lång snöprommis på västerslätt innan jag fick tillbaka den haha

    
                                                                          12-12-12 12.12 omg :ooo
 
 
/madde

KOM IHÅG VÅR FRÅGESTUND

Ni hittar den här! 
 
http://snoppikv.blogg.se/2012/december/fragestund.html#comment

ÅRE

Nu var det bestämt att jag och Isak ska till åre på sportlovet i mars med familjen! Vi ska bo på Holiday club och åka skidor och mysa massor, blir jättekul!
 
       
 
/madde

VILODAG

Hääärlig dag! har äntligen bara fått vila och ta det lugnt. Imorgon ska jag nog däremot umgås med Elina vilket känns som på tiden! 
 
 
/alice

ETT ALTERNATIV

Håller på att kolla runt och beställa lite olika nyårsklänningar. Tyckte utbudet i stan var väldigt snålt men det är ju Umeå haah! Imorgon får jag en som ser ut såhär:
 
 

Gick tyvärr inte att ändra bildens storlek!
 
/alice
 

trevlig kväll

Jag borde liksom Madde ägnat kvällen åt plugg men tog mig en liten utflykt med Liam istället på bio och avslutade med lite fika och mer prat på waynes. Nu tänker jag byta ut plugget mot sovtid och hoppas att det hjälper. Troligen inte.
 
 
/alice

LESS

Nu är jag så less på denna pluggvecka. Avklarade ett matteprov i slutet av dan men inte fick man lugn och ro för det, nej då var det bara hem och plugga hela kvällen igen, jippii. Tog en paus nu och umgås med min webcam
imorgon kommer bli en bra dag!
 
Detta är till dig skolarbete!!
 
 
 
/madde

Pluggnissar

Nu var det verkligen ett tag sedan jag skrev!
Vet inte vad den egentliga anledningen var till att de blanka dagarna här på bloggen men jag ska ta igen det. Fick två inställda lektioner idag så kunde fara hem redan vid 11 och käka godlunch. Sedan bestämde jag och madde oss för att fara tillbaka matteklubben i mitten haha;) satt där i alla fall vi och några stycken och pluggade matte så gott vi kunde inför provet som kommer imorgon. Det blev ganska ineffektivt så jag kom därför ganska nyss hem helt utpumpad. Hann inte med bio ikväll eftersom de flesta filmerna redan gått så ska istället försöka se över lite mer plugg. Gud vad jag ser på bio hahah..
 
 
 
/alice

CHRISTMAS LIGHTS

 
Fick en ny jättesöt rosa ljusstake av mami igår! Så nu är mitt lilla julfönster uppdaterat haha
/madde

MYSKVÄLL

Haft en jätte mysig kväll och dag med min älskling. Vi har lagat god middag, haft en liten spakväll, sett film och ätit gott, frukost på sängen och bakat pepparkakor till julmusik. Myyys!
 

 Haha såg i en tidning att de hade gjort rump-pepparkakor så det prövade vi oss också på, tyckte dom blev ganska söta!
 
 
/madde

GODMORGON

Ska bege mig mot gammlia med mami och papi nu snart, julmarknad där och kände för lite julstämning! När jag kommer hem ska det pluggas hela dagen...
 
 
 
/madde

 

EN TREVLIG KVÄLL

Vi var och åt middag med tjejerna i vår gamla klass från teg, synd att inte alla var med men det var väldigt kul ändå! Det blev italienskt på Vezzo i stan, mycket trevligt. Efteråt såg vi film hemma hos Moa. Kul att träffa gamla tjejgänget när det var så länge sedan!
 
 
/madde

FRÅGESTUND

 
Vi tänkte att vi kunde starta en frågestund eftersom vi inte har så mycket att blogga om just nu, haha
Fråga på!

Eftermiddagsfika

Sköna helg!
Varit en halvjobbig dag med två prov på raken men det gick helt okej ändå. Efter skolan gick jag och madde på stan en stund men blev inga speciella inköp utan bara en mysig fika. Nu ser jag fram emot middagen som väntar med tjejerna i gamla klassen, ska bli riktigt kul att få träffa alla igen!
 
 
/alice

SVAR PÅ KOMMENTAR

Glömde helt bort att svara och blir säkert enklare att se genom ett inlägg.
Jag köpte de på h&m!
 
 
/madde

Pluggisar

Pluggade och fikade med Alice efter skolan, mycket duktigt! Vi har prov imorgon så det var väldigt nödvändigt. Vi fick väl inte överdrivet mycket gjort men mysigt var det iallafall!

 

/madde


MAAT

Hade en mysig dag på stan idag med Isak efter skolan. Vi shoppade nyårskläder till oss båda. För mig blev det en silvrig paljettklänning! Avslutade med supergod subwaymiddag och film!
 
/madde

EN LITEN FUNDERING

Bestämde mig idag för att jag skulle bli mer aktiv och uppdatera instagram oftare men i samma sekund slogs jag av tanken: ska jag lägga upp samma bilder på både bloggen och instagram då? för jag gör ju samma saker? hahaha vilket ilandsproblem!
 
Nu ska jag strax bege mig till gymmet så det får bli ett kort inlägg denna gång.
 
 
/alice
 
 
 

Julstämning

 
Hittade igen min chokladkalender också! wohooo!
 

SÅ BRA

 
Tycker det är så roligt att se dessa videos som kommer ut varje år på alla låtar som vart populära under året! Vem är det som gör dom här videosarna egentligen haha? Själv skulle man ju aldrig lyckas. Sjukt bra iallafall!
 
 
/madde

OCKSÅ SJUK

Även jag är sjuk idag haha, konstigt att det inträffade samtidigt. Fick igår någon slags magsjuka och kunde inte behålla någonting... Har mått bättre idag och åt nyss middag så får hoppas att det blir bättre. Var så himla gott att äta en hamburgare efter att inte ätit något alls på ett helt dygn!
Fick ställa in planerna om att vara med min gosis och det kändes jätte jobbigt för jag saknar honom såå, vill bara ligga och kramas! Får hoppas på att man är frisk imorgon. 
 
Har roat mig åt att se Pretty Little Liars hela dagen!
 
/madde
 
 
 
 

SJUKLING

Kände direkt när jag vaknade hur ont jag hade i huvudet och kroppen samt i halsen så jag valde därför att stanna hemma. Har varit i någonslags dvala hela dagen och först nu vaknade jag upp igen av att en stor godispåse stod bredvid sängen med en liten handskriven lapp från gullsystern inuti. Nu saknas bara en bra film!
 
 
/alice
 

Pluggarstuga

Nu är min vilostund över och jag tyvärr måste sätta igång med plugget. Som vanligt är precis alla stora uppgifter tills slutet av terminen så jag måste jobba hårt idag för att ens våga tänka på att fara till någon bio imorgon!
 
 
Käns alltid lika kul med plugg!
 
/alice

TRÖÖTT

Hade bestämt mig för att plugga jätte mycket men slutade med att se lite serier och sova i 2 timmar. Duktig! Ska försöka ta tag i plugget ikväll!
 
 
/madde

kläder

Kom att tänka på hur länge sen det var vi la ut så kallade outfits haha! Otydliga bilder men det får vi leva med!
 
 
/alice
 
 

så det kan gå

Hela dagen har jag känt mig lite sjuk och försökt vila upp mig men har fortfarande lika ont i huvudet och halsen som imorse. Tror därför jag ska fortsätta slappa hur tråkigt det än låter så kanske jag kan gå till skolan imorgon.
 
 
/alice

SNYGGISAR

Nu ska vi på bio och det tycker vi ska bli jätte roligt :) :) :)
 
 
 
/madde

ofärdigt uppdrag

Vi tittade runt efter julklappar på stan men blev bara dessa självcentrerade fynd samt lite underkläder.
 
 
/alice
 

FREDAGSKVÄLL

Jag, Alice, Linnea och Elvira åt en väldigt mysig tacomiddag hos mig och efter det började vi dra oss mot en fest! Kvällen var rolig till en början men som sagt lite drama som var mindre kul i slutet.
 
 
 
/madde
 
 
 
 

Är ni vakna?

Nu kände jag att det var min tur att skriva något haha!
Det var Madde som fotade mest igår så hon får lägga ut bilder senare. Men förövrigt var kvällen ganska rolig men en  smula dramatisk på slutet. Dessutom har jag råkat dra på mig en förkyldning och huvudvärk så planerna på att träna har ställts in. Istället ska jag masa mig ut och köpa några julklappar med Emelie i väntan på Viktoria sen blir det nog att slappa hela lördagen. 
 
Fräsch var man då inte.
 
/alice

RSS 2.0