LOV IMORGON

Imorgon är det äntligen lov! Min plan om att plugga spanska hela dagen till provet imorgon gick sådär haha... Har kollat igenom lite bara men man kan typ allt, steg 1 är enkelt faktiskt väldigt skönt! Efter skolan idag for jag hem till Isak, fick mysfika av honom, såg på serier och myste! 
Morgondagens planer är att kanske gå på stan, träna om jag känner mig någorlunda frisk och sedan festligheter på kvällen!
 
Godnatt!
 
 
/madde

Nyhet i garderoben

Är mitt uppe i pluggandet men ville bara snabbt visa vad som fick hänga med mig hem från stan idag!

 

/alice


GRATULATIONER TILL EMELIE

Idag fyller en alldeles underbar vän år... nämligen Emelie Wiklund! Ett stort grattis till dig!
Jag hoppas att du haft en riktigt bra dag så sätter vi upp ett firande såsmåningom. Många kramar till min goding!♥
 
 
/alice

ONSDAGSVILA

Dagarna före lovet går så otroligt segt.. Men när avslutet på dagen kom for jag hem och såg lite serier och slappade länge innan jag orkade ta tag i plugget. Sista provet för mig blir på fredag så det är bara att bita ihop! Nu ska jag precis äta mitt kvällsfika sedan planerar jag att gå i säng rätt tidigt!

/alice


NÄTSHOPPING

Jag och Isak beställde hem lite kläder från Nelly ikväll, han köpte en tröja och jag detta:
Är jättenöjd, hoppas allt ser bra ut när det kommer fram också!
 
/madde

LILL LÖRDAG

Idag efter skolan åkte jag hem och sedan kom Isak till mig. Jag överraskade honom med gofika, bakade scones! Är inne i nån bakperiod känns det som haha, är typ för att det är fint väder då är man så glad och energifylld!
 
 Ikväll blir det plugg återigen men har sovmorgon och kortdag imorgon, alltså bara 2 lektioner vilket känns skönt, ett prov kvar nu sen är det looov 

 
/madde

SAKNAR

Rotade bland lite bilder och kände direkt hur mycket jag saknade mitt hår och varma höstdagar...
 
 

Oj vad längesen

Nu var det allt för länge sen jag bloggade. Jag vet inte varför det blivit så men jag har varit dränkt av skolarbete på sistone. Men nu är allt på väg in och jag hoppas kunna ta ett helt pluggfritt lov!

I helgen har jag förutom klassfesterna hängt med mina gamla konfakompisar och det har varit trevligt. Åt bland annat en god middag på en chinarestaurang!

Hittills i veckan har jag hunnit träna både hemma och på gym. Samt köpt mig ett par nya brallor!

/alice


BAKARMADDE ÄR FRAMME IGEN

När jag kom hem från skolan slängde jag ihop en äppelpaj för att jag var sugen på nåt gott och för att va lite snäll mot pappa när han kommer hem från jobbet! Gjorde en nyttig variant utan socker och rent vetemjöl. Använde istället stevia, honung, fiberhavregryn, mandlar, solrosfrön, linfrön, kokos, rapsolja och lite grahamsmjöl. Till det hade jag en klick kesella vanilj.
 
Den blev jättegod! Nu ska jag sätta mig i soffan och göra bort lite plugg och ikväll blir det träning!
 
/madde
 
 

VECKOSLUT

Hej, igår vaknade jag tidigt för att fara iväg till Vännäs med Isak för lite slalomåkning i det vackra vädret! Efter det for vi hem till mig för hemmaspa med bastu och ostbricka och sedan plankstek! Till sist väntade melodifestivalen, hur mysig dag som helst med min älskling ❤
Idag gick vi en prommis och nu sitter jag med lite plugg och serier!

 

 

/madde


TRÅKIGT UTAN BILD

Har inte använt kameran på några dygn vilket är synd.
Jag har tränat i veckan och pluggat och sedan igår då helgen var kommen for vi till en fest där många i våran klass höll hus. Det blev bara en kort vistelse innan vi drog vidare till en midre fest väst på stan. Där var det bra med trevligt sällskap. 
 
Idag då? 
Först och främst ska jag fara och träna sedan hinna hem och göra mig iordning inför middag och kvällsaktiviteter med gamla konfagruppen. Ska kul att träffa alla igen efter så lång tid haha!
 
/alice

Helg!

Påbörjade helgen med en mysig fika med Madde på stan. Vi gick även omkring på stan ett tag innan vi for hem. Nu håller jag på att fixa till mig innan vi två ska på klassfest, hoppas på en bra kväll!


14 MÅNADER

Denna söta kudde var min alla hjärtans dag present av Isak. Så himla fin! Passar dessutom in jättebra i mitt rum! Helt glömt bort att skriva om alla hjärtans dag men den var helt perfekt, fick ju vara med världens bästa. Idag har vi också vår månadsdag, 14 månader närmare bestämt ♥♥

 

 

/madde

FULLT UPP

Idag har både jag och Alice haft ett späckat schema. Efter skolan stannade vi kvar på mattehjälpen för att plugga till provet imorgon. Sedan var vi hemma vid fem, då var det bara att äta för sedan var det dags för cx och powerstrike! 
 
 
/madde

INSTAGRAM

Har verkligen ingen lust att skriva längre nu då vi har mycket plugg i skolan plus att jag inte gör nåt speciellt direkt haha...
Här är lite bilder från instagram från senaste tiden, följ mig gärna heter MMADDE
 
Bra att jag har variation, bara matbilder och bilder på Isak haha...
          
          
          
 
 
 

/madde

 

TISDAGSBABBEL

Veckans långa skoldag är nu avklarad!
Efter skolan for jag till Anna, vi hade en mysig pratstund innan jag gick hem till mig. Sedan på kvällen har jag mest tagit det lugnt och slappat framför tvn.
 
Halvsuddiga bilder men det får duga!
 
 
/alice
 

DEN ÄR SÅ FIN

Letade efter denna jacka överallt och var slut i alla storlekar på stan... Beställde den till slut på nätet.
Dock kommer den inte förrän i mars/april men funkar ju ändå eftersom jag ändå inte kommer kunna använda den förrän det blirvit lite varmare. Tack mamsii är så kär i den haha!
 
/madde

MIN HELG

Helgen har varit rätt bra trots allt.
Började risigt i fredags då jag låg hemma och var sjuk med feber. Repade mig snabbt så redan på lördagen mådde jag mycket bättre och kunde gå ner på stan en sväng och sen på kvällen umgås. Det vart en speciell kväll för mig och Emelie men kanske inte helt som vi velat. När vi vakna åt vi en blandad frukost av det som fanns, städade och begav oss hemmåt. Nu har jag precis tränat klart och ikväll ska vi fira pappa!
 
 

HALSBAND

Under helgen som gått har jag köpt dessa två halsband.
 
 
Man kan aldrig få tillräckligt många!
/alice

HELG

Igårkväll var jag med Linnea för en myskväll med film, vi såg Pitch Perfect den var jättebra! Imorse möttes vi även på träna för ett tidigt pass Bodyattack. Sjukt jobbigt men kändes bra efteråt! Har också varit med min syrra och hennes kille en stund på strömpilen i jakt på en skitsnygg jacka som verkar vara slut överallt:(((
 
Ikväll blir det melodifestivalen med Isak och massa gott! 
/madde
 
 

Så var det lördag

Har tillfrisknat och kommer att tillbringa dagen på stan tillsammans med Emelie och ikväll så blir det andra bullar!

 


SJUKLINGEN

För närvarande har vi inget internet i huset vilket gör att det blir lite drygt att blogga. Men igår så mötte jag upp emma på stan och vi gick omkring där ett tag innan och jag köpte ett halsband. Jag fick dessutom en fin uppskattning av farmor som tack för att jag vattnade hennes blommor då hon var utomlands. Hon är för härlig!

Därefter tog jag och Emelie en promenad hem.
Idag däremot ligger jag hemma med feber vilket mest känns jobbigt. Jag missade viktiga tester i skolan och det kan hända att jag blir sjuk hela helgen..

 

 

/Alice


RED VELVET CUPCAKES

Igår på vår lediga dag var jag med Monika för att uträtta lite ärenden inför alla hjärtans dag, käkade även lunch där! När jag kom hem satte jag igång att baka cupcakes, fick bli Red velvet cupcakes, alltså är själva muffinsen röda sen vaniljfrosting på det!

Detta är resultatet! De blev jättegoooda
 
/madde

NATTI

Är trött i kroppen och i huvudet efter allt invecklat pluggande. Vill bara falla ner i sängen tänkte bara säga godnatt först!
 
 
/alice
 
 
 
 

LEDIG DAG

Idag har man fått vara ledig en dag från skolan. Tanken var att jag skulle plugga till provet i naturkunskap som vi har imorgon men har tyvärr inte lyckats börja med det än. Har mest slappat sovit och sett serier hela dagen. Av den anledningen hinner jag inte med någon träning ikväll utan jag måste komma mig igenom boken.
 
Snart ska min fiende bli min älskade vän..
 
/alice
 

SPYDIG KOMMENTAR

Idag när jag skulle gå in och publicera ett inlägg här på bloggen möttes jag av en väldigt speciell komentar från "Simon Holmlund" skriven till mig.
 
Den trakasserande och faktiskt smått obehagliga kommnetaren innehöll massvis av svordomar, kritisering av mitt utseende, glåord såsom slynjävel, äckel och så vidare. Dessutom rader som skulle kunna räknas som hot. Hot om att jag skulle förlora vissa kroppsdelar och bokstavligen bli levande stekt. 
 
Min första tanke var att slänga den eftersom kommentaren var så otroligt onödig men sedan tänkte jag efter en andra gång och nu känner jag att jag vill dra fram den i rampljuset istället. Liknande komentaren har vi stött på tidigare och man får antagligen räkna med att i alla fall någon taskig kommentarer dyker upp under den tiden man bedriver en blogg även om man tycker att interna diskussioner kan skötas utanför datorskärmarna. Oftast beror det på avundsjuka eller ett behov att trycka ner eller göra bloggaren till ett åtlöje. Förutom sådana komentarer har även kanske samma person gått runt och skrivit sviniga komentarer på andra bloggar som skulle vara från mig vilket är lågt och oerhört tröttsamt.
 
Men den här gången var kommentaren som hamnade på vår blogg grövre och passerade faktiskt en gräns där personangreppet är tydligt och funderingar kan inte låta bli att väckas. För det första, vem har mage att skriva en sådan komentar och ännu värre under någon annans namn? Tror den här personen att jag kommer ta åt mig av ord som inte alls stämmer in på mig eller vad var målet?
 
Avslutningsvis vill jag bara säga att det är omöjligt för en anonym person att skapa intriger eller beröra mig. Det visar enbart på svaghet hos den personen som inte vågar stå upp för sina åsikter eller framföra dem på ett vettigt sätt. 
 
/alice

NYTT VITT

2 nya båda vita inköp under veckan. En långärmad bomullströja och en vit sportbh.
Det här är verkligen en pluggvecka så man kan säga att det här inlägget är lite tidsinställt.
 
 
 
 
/alice

FITSPO

            
            
 
Här har ni lite träningsmotivation!! jag och Alice ska strax på gymmet och detta är vårt mål inför beach 2013 Strong is the new skinny:*:*:*
 
puss/madde

MÅNDAG IGEN

Ännu en vecka full av massa plugg och prov. Spenderar min måndag med att plugga och se serier! Kanske hinns ett träningspass med vi får se.


GÅRDAGENS FIRANDE

Var en otroligt härlig kväll igår!
Vi firade de nyblivna 17-åringarna Matilda och Anna vilket var hemskt roligt och det var många som deltog så fetsen höll igång länge. Tror jag ramlade in genom dörren efter klockan 3 någon gång men lyckades inte somna förrän flera timmar senare så snart blir det sängdags för min del.
 
 
 

Laddar om igen

Igår blev en ganska lugn kväll men den var trevlig ändå!
Ikväll blir det ännu mer fest men innan dess så måste jag snygga till både mitt rum och mig själv!

 

/alice

 

FREDAG IGEN

Har haft fullt upp med både träning och plugg de sista dagarna. Har nu nykommit hem efter ett danspass tilsammans med Madde och precis ätit klart. Senare ikväll väntar festligheter för mig och Linnea vilket alltid känns lika kul!
 
Gulliga mamma kom dessutom hem med nytt mineralpuder och rouge till mig.
 
 
Nu ska jag strax börja fixa till mig men innan vill jag önka er en trevlig helg!

HELG IMORGON!

           
Hej! Idag på skolan har vi inte haft några lektioner utan lekdag+ tittat på inriktningarna. Blev mer förvirrad än jag var innan men det lutar mer åt beteendevetenskap! Efter skolan var jag med isak en stund och sedan ikväll har jag misslyckats med mitt plugg... Veckorna går så fort och man hinner inte med allt, men så jäkla skönt med helg igen!!
 
Tänkte försöka lägga mig nu, natti 
/madde
 

EYES LIPS FACE

Detta beställde jag förra veckan men visade det inte då, var 50% på deras hemsida så passade på!
Nya fräscha borstar, mineralpuder, rouge, bronzer, ögonskuggor, eyeliner, ögonprimer och ett fint läppstift blev det dyker nog upp i brevlådan nästa vecka!
 
 
/madde

ONSDAG

Tillbaks nu.
Gymmade igår och snart blir det mer träning för mig och madde. Först ska jag bara göra mig lite mat och ta det lugnt. Sedan imorgon så väntar en lekdag med klassen och därefter nästan helg. Så fort veckorna går!
 
 
/alice

MÅNDAG 4 FEBRUARI.

Hej! blivit så dålig på att skriva främst för allt plugg och allt annat som ska hinnas göra. Trots min omotivation och förkylning släpade jag mig till gymmet för att träna! Det är nästan då det känns som bäst när man orkar ändå, duktigt! Till och med hunnit med lite plugg så kan somna med gott samvete haha. 
Nu ska jag se Project runway sedan prata med min gulleplutt och efter det sovaa
 
ful bild med whateeeevereeer
'
 
/madde

GÅRDAGSKVÄLLEN

Blev en trevlig kväll igår trots allt. Jag och Emelie åt en gomiddag hos mig innan vi fixade till oss och for ut. Vi hamnade tyvärr på en glesbefolkad fest så stannade bara där ett tag, sedan gick vi över till Angelica och såg lite film med henne och Anna.
 
Måste erkänna att jag inte höll mitt löfte särskilt bra, fick bara några oklara bilder!
 

 
/alice
 
 
 
 

 

SKIDDAG

Idag steg jag upp tidigt för att fara till vindeln och åka slalom med Isak! Var jätte kul och första gången för i år
Nu har vi precis bastat och ikväll väntar plankstek och melodifestivalen, perfekt lördag!


IDAG ÄR DET LÖRDAG

Älskar lördagsmorgnar!
 
När jag vaknade satte jag igång med lite städning och nu är jag äntligen klar. Ska fara och träffa Elina snart sedan hem igen och förbereda mig för kvällen. Ska komma ihåg att ta mycket bilder ikväll!
 
/alice
 
 
 
 

MYSLUNCH

Idag hade vi endast en lektion, så vi slutade 9.35, så himla skönt!! Jag och Alice for till Waynes för en god lunch. Killen i kassen bjöd oss både en kopp te var plus varsin läsk, supergulligt!
 
 
/madde

RSS 2.0